Om oss

LOW TECH TRAINING - HIGH PERFORMANCE LIVING

 

Tren enkelt – lev godt

Compact Kettlebells er en entusiastbedrift som eies og drives av Jarkko Häkkilä – fysioterapeut, aktiv utøver innen Kettlebell Sport og instruktør innen kettlebelltrening – både som idrett, generell styrketrening og rehabilitering av skader.

"Mitt hovedmål er å fremme god helse med sunne og friske idealer, og gjøre styrketrening med enkle midler til allemannseie."

Jarkko Häkkilä

Jarkko Häkkilä - jarkko@compactkettlebells.no

44 år, utdannet fysioterapeut i Finland, bodd i Norge siden 1997.

Startet med kettlebells ca 7,5 år siden og falt for generell, helhetlig trening da egen dårlig rygg hadde veldig godt av dette.

Begynte å importere kettlebells fra Finland for 6 år siden, senere egen produksjon, fordi det ikke var mulig å få tak i konkurransekuler i Norge den gang. Er en aktiv "bakmann" i kettlebell sport (Girevoy Sport) i Norge.
Egeninteresse er indian clubs, macebell, persian meel/indian jori/kushti.

Personlig synes Jarkko at verdien av lavteknisk trening er høyst undervurdert! Vi skal ha respekt for det folk har drevet med i alle tider og generasjoner, nemlig brukt egen kropp i form av å løfte, bære, dytte osv.

Frank Gram - frank@compactkettlebells.no

27 år, tidligere profesjonell fotballspiller, bedriver CrossFit aktivt og er blant annet CrossFit Level 1 Trainer.

Er spesielt interessert i bevegelsesmønstre og bevegelseskvalitet, hvordan belaste systemer i kroppen best og mest naturlig.