Samarbeidspartnere og utøvere

Samarbeidspartnere:

Vi sponser og samarbeider med flere ledende treningsmiljøer innen kettlebelltrening og de beste utøverne i Norge og Sverige. Våre kettlebells og annet utstyr brukes av:

Sjøforsvarets Idretts- og Treningssenter Håkonsvern (Bergen)

Kystjegerkommandoen (Harstad)

Oslo Kettlebell Gym (Norges ledende treningsmiljø innen hardstylekettlebelltrening)

Elixia (treningssentre over hele landet)

Oslo CrossFit

Ryggprosjektet til Tverrfaglig Helse Sørlandsparken (Kristiansand)

Frisk Rygg (bok om behandling og forebygging av ryggplager)

Sponsede utøvere:

Nils Martin Lundgren (Sølv i Long Cycle i klassen for profesjonelle i VM 2013)

Per Helge Fjørtoft (Vinner av flere NM i Kettlebell Sport, flere topplasseringen fra store konkurranser)

Magnus Frantzen (Driver nettstedet FranzenKraft)

Angelica Gabriella Bjørnestad (Sølv i Snatch i VM 2013)

Mauricio CardonaVelez (Norsk eliteløfter i Kettlebell Sport)

Celine Lorentzen (Norsk eliteløfter i Kettlebell Sport, vinner av to NM)

Rickard Garbell (Sveriges beste utøver i kettlebell Sport)

Susi Viken (Norsk eliteløfter i Kettlebell Sport, vinner av to NM)

Christer S. Van Putten (Sølv i Long Cycle for amatører i VM 2013)

Linda Martinsen (Norsk eliteløfter i Kettlebell Sport)

Stig Oldervik (ildsjel som blant annet driver LockOutKettlebell Club)

Harald Rishovd (Ildsjel som blant annet driver Øyfjell Trenings- og Kettlebellklubb)

Vegard Skolås (spennende juniorløfter)

Ingvild Moen Fonnebø (ung lovende utøver i Kettlebell Sport)

Allan Fallrø (Tidligere bokser, konkurrerer i CrossFit og Kettlebell Sport på et høyt nivå)

Sponsede klubber:

Asker Aliens (Basketball)

ØIF Håndball Arendal

ValhallaKettlebell Club (Norges største kettlebellklubb og stevnearrangør)

Øyfjell Trenings- og Kettlebellklubb

Oslo CrossFit

Gjøvik Atletklubb

Hva andre mener om oss:

Vi er stolte av produktene våre, og vi er ikke alene. Her er noen uttalelser fra ledende trenere, idrettsutøvere og profesjonelt helsepersonell:

Compact Kettlebells

Jeg har brukt Compact Kettlebells sine kuler de siste fem årene, og er så heldig at Jarkko har levert det jeg har trengt av utstyr når jeg har trengt det. For meg finnes det ingen andre kuler. Jeg har prøvd alle mulige, både fitness- og konkurransekuler, men Compact Kettlebells leverer de beste kettlebellene på markedet - uavhengig av pris! De har i tillegg datablad med materialanalyse av metallet i kulene, noe som viser seriøsitet og kvalitet. Mange billige og kjipe kuler har dårlige legeringer som igjen kan gi muligheter for å skade huden ved bruk over tid. Med Compact Kettlebells er dette ikke et problem. Kulene har perfekt tyngdepunkt, godt grep og de eneste jeg kommer til å trene med. Compact Kettlebells er også offisiell leverandør av kuler til Valhallakonkurranser og NM.

Per Helge Fjørtoft – 2 x Norgesmester i Kettlebell Sport, 4.plass fra EM og VM. Master Of Sport og Level
3 Instruktør IUKL og populær PT.

Compact Kettlebells

Etter å ha vært aktiv med kettlebells siden 2005 både som utøver, instruktør og kursholder, er det hyggelig å kunne anbefale Compact Kettlebells. Det som gjør at disse kulene skiller seg ut fra konkurrerende merker, er kulens behagelige grep. Det er også viktig å nevne at min erfaring er, etter å ha sertifisert hundrevis av instruktører og PT´er i Norge og utlandet, at grepet har en dimensjon som gjør minst mulig forskjell på en stor og en liten hånd (mann/kvinne). Dette er viktige momenter for å kunne benytte kulens potensial maksimalt – jeg gir Compact Kettlebells mine beste anbefalinger!

Christian Velle – grunnlegger av NGKF - Norges Girya- og Kettlebellforbund, Norges første Kettlebell Sport-utøver på elitenivå og populær PT.

Compact Kettlebells

Vi i Asker Aliens er veldig opptatt av fysisk trening både på og utenfor basketbanen. I 2011 tok vi i bruk kettlebells som treningsutstyr. Vi så mange fordeler ved det da, og ser bare flere fordeler jo mer vi bruker dem. Kulene brukes til trening av kondisjon, stabilitet, koordinasjon, styrke og eksplosivitet. Dette på tross av at man trenger veldig lite utstyr. Øvelsene trener hele kroppen, og har stor overføringseffekt til basket. Kettlebells er fine å bruke i forhold til å unngå skader, siden det krever godt muskelsamarbeid i kroppen og kan fint brukes for å unngå overbelastninger, samt opptrening etter skader. Vi ønsker å få mer tid til bruk av kettlebells både for våre seniorlag og våre yngre lag i klubben, og bruker kettlebells fra Compact Kettlebells.

Espen Leween Stien - Fysisk ansvarlig, Asker Aliens/Asker Basket Club, Fysioterapeut, Personlig Trener.

Compact Kettlebells

Elixia satser både på kvalitet og trygghet når de bruker konkurranse kettlebells som er garantert frie for tungmetaller! De offisielle NM og Valhalla Open konkurransekettlebells er et resultat av flere års samarbeid mellom Elixia og Compact Kettlebells – og er samme kettlebells som brukes i gruppetimer i Elixia over hele Norge.

Atle Arntzen - Product manager personal training Elixia

Compact Kettlebells

Jeg har konkurrert internasjonalt i Kettlebell Sport i flere år, også i mange av de landene hvor kettlebells er en stor og populær treningsform og idrett. I de forskjellige konkurransene har jeg vært borti litt forskjellige kettlebells, noen dårlige - noen bra. Med en erfaringsbakgrunn som er bredere enn de aller fleste, kan jeg trygt si at Compact Kettlebells er av aller høyeste kvalitet. Det er kuler som profesjonelle utøvere på internasjonalt nivå både snakker om på samlinger og bruker på trening. Det eneste dårlige med Compact Kettlebells er at du kan ikke skylde på kula om du mister grepet… Kulene tåler også mye juling, det har jeg testa! Malingen skaller av på de normale plassene, men det er en del av sjarmen og det hører med i kettlebellmiljøet. Det vi pleier å si er at om kulene dine ser ut til å være i god form, så er ikke du det. Tren smart og tren hardt!

Nils Martin Lundgren – Master of Sport, 3. plass proff i VM i Kettlebell Sport i Russland 2013 og populær PT.

Compact Kettlebells

Jeg anbefaler Compact Kettlebells på det varmeste. Valg av kuler påvirker treningsopplevelsen, og har man først erfart Compact-kulene vil man aldri tilbake til noe annet. Tyngdepunktet på kulene og størrelsen på håndtakene er akkurat som det bør være, noe som gir en veldig god teknikk i Rack (hvilestilling) og Lockout (låsing over hodet).

Celine Lorentzen - Gull i Long Cycle 20 kg NM 2012, Gull i Strongsport 24 kg NM 2012, 1. plass i Long Cycle 24 kg Valhalla Open 2013, 1. plass i Snatch 16 kg Valhalla Open 2013, 1. plass i Long Cycle 24 kg IKFF Open 2013, 1. plass i Snatch 20 kg IKFF Open 2013, Gull i Long Cycle 24 kg NM 2013.

Compact Kettlebells

Jeg heter Jon Isaksen og bryter for det norske landslaget i 85 kg-klassen. Vi har et prosjekt i Oslo, der vi satser fullt mot OL i Rio 2016. Jeg bruker mye kettlebells, strikk og tau i treninga. Dette utstyret hjelper stort for å få styrke relatert til idretten. Jeg takker Compact Kettlebells for utstyr!

Jon Isaksen – lovende norsk bryter

Compact Kettlebells

Vi i Øyfjell Trenings- og Kettlebellklubb benytter utelukkende konkurransekuler fra Compact Kettlebells. Vi er veldig fornøyd med kulenes kvalitet og følelse, og er glade for å ha kunnet utstyre klubben med samme typer kettlebells som brukes i våre tre store årlige konkurransemål – Valhalla Open, NM Kettlebell Sport og Valhalla Christmas Sprint. Vi har kuler fra 6-32 kg, og de brukes blant annet av noen av landets beste juniorer innen Kettlebell Sport!

Harald Rishovd – Ildsjel og ”potet” i Øyfjell Trenings- og Kettlebellklubb

Compact Kettlebells vektløftersko

Jeg har testet ut Compact Kettlebells sine nye vektløftersko over litt tid. Jeg er svært fornøyd. Skoene er håndlagd, meget stabile og passer min fot veldig godt. Solid tre i hælen og ellers er skoen i skinn av sterk og fin kvalitet. Spesielt har jeg merket responsen skoene gir i øvelsen Jerk (Støt). Ingen andre sko har gitt meg den følelsen før. Noen av de absolutte beste løftesko jeg har prøvd!

Per Helge Fjørtoft – 2 x Norgesmester i Kettlebell Sport, 4.plass fra EM og VM. Master Of Sport og Level
3 Instruktør IUKL.

Compact Kettlebells vektløftersko

Compact Kettlebellshandsyddalyftarsko har en suverän passform, och en bred klack (hæl). Detta ger mig suverän stabilitet vid Longcycle med 2x32kg! Denna sko är en viktig del i min satsning på VM-medalj 2014´´

Rickard Garbell – tidligere skøyteløper på høyt nivå, nå en av Nordens beste i Long Cycle

Compact Kettlebells vektløftersko

Som konkurranseutøver i Kettlebell Sport er jeg avhengig av optimalt utstyr for å prestere i toppen. Etter at jeg prøvde vektløftersko fra Compact Kettlebells, har mine tidligere løftesko blitt plassert på hylla og jeg har aldri sett meg tilbake. Vektløfterskoene er stabile og sitter meget godt på foten, i tillegg gir de et ekstra godt trykk i støtet (Jerk). Jeg bruker skoene under kettlebelltrening og i konkurranse, de er også fast inventar på økter med knebøy og klassisk olympisk vektløfting. Trenger du vektløftersko, er det disse du må ha - Anbefales på det varmeste.

Susanne Viken - Norgesmester Kettlebell Sport 2013

Compact Kettlebells vektløftersko

Etter jeg begynte med vektløftersko fra Compact Kettlebells har teknikken min bedret seg betraktelig. Skoene gjør det enkelt å få til en eksplosiv Jerk (støt), som er en essensiell del av konkurranseøvelsen Long Cycle. Skoene er veldig stabile og behagelige, og jeg er helt avhengig av de til hver eneste trening og konkurranse.

Celine Lorentzen - Gull i Long Cycle 20 kg NM 2012, Gull i Strongsport 24 kg NM 2012, 1. plass i Long Cycle 24 kg Valhalla Open 2013, 1. plass i Snatch 16 kg Valhalla Open 2013, 1. plass i Long Cycle 24 kg IKFF Open 2013, 1. plass i Snatch 20 kg IKFF Open 2013, Gull i Long Cycle 24 kg NM 2013.

Compact Kettlebells vektløftersko

Jeg bruker vektløftersko fra Compact Kettlebells. Dette er noen av de beste skoene jeg har brukt, jeg synes at øvelsen Jerk (støt) og ikke minst stabiliteten blir mye bedre enn med andre vektløftersko jeg har prøvd. Dette er også slitesterke sko som tåler mye. Anbefales på det sterkeste!

Christer S. van Putten – 2 x sølv i NM i Kettlebell Sport 2013, sølv i VM i Long Cycle i klassen for amatører høsten 2013. 

Compact Kettlebells vektløftersko

Compact Kettlebells sine nye vektløftersko har hjulpet meg veldig med å forbedre resultatene mine. Jeg får en mye bedre avlasting av rygg, skuldre og knær. Skoene gir meg en naturlig og behagelig flyt gjennom trening og konkurranse. Den gode støtten hjelper meg også med å puste bedre gjennom konkurranseløftene.

Mauricio Kjeldner - eliteutøver i Kettlebell Sport og populær PT

Compact Kettlebells vektløftersko

Våre konkurranseløftere bruker vektløftersko fra Compact Kettlebells. Vi er veldig fornøyde med kvaliteten, stabiliteten og passformen!

Harald Rishovd – Ildsjel og ”potet” i Øyfjell Trenings- og Kettlebellklubb